Vloer en wand zagen

Sloop- en Boorwerken Dronten zaagt voor u sparingen in de vloer of in de wand.

Vloerzagen: Wij kunnen met onze vloerenzagen tot een diepte van 100 cm in beton en steen zagen. Hiervoor hebben wij verschillende machines, van een handzaag, benzinezaag tot een grote elektrische vloerenzagen. Met deze vloerenzaag kunnen wij een diepte van 100 cm kan bereiken!

Wandzagen: Voor wandzagen geld het zelfde alleen kunnen wij daar tot een maximale diepte van 80 cm zagen aan 1 zijde. Hiervoor beschikken wij over verschillende elektrische, hoog frequente en hydraulische wandzagen.

Kettingzagen: Naast de standaard zaagwerkzaamheden beschikken wij ook over een hydraulische kettingzaag. Met deze kettingzaag kunnen wij vierkante sparingen tot een diepte van 60cm zagen. Het voordeel van kettingzagen is dat de hoeken van de sparingen niet meer uitgeboord hoeven te worden, dat komt omdat je kunt steken met een kettingzaag.

Tevens zagen wij profielen in stalvloeren. Het opruwen van stalvloeren wordt gedaan om het vallen / uitglijden van uw dieren te voorkomen. Na het bewerken van de vloer zult u direct het verschil merken vergeleken met de oude vloer.